zomer  
onderdeel van Psychologenpraktijk De Fenix
 
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 
Hoe meldt u zich aan

U kunt zich aanmelden na overleg met uw huisarts of rechtstreeks contact opnemen met de praktijk. U kunt een bericht achterlaten op de voice-mail of een e-mail sturen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u gezocht.

Tarieven en vergoedingen

Vergoedingen verzekerde zorg

Een vergoeding voor intake, advies en behandeling voor volwassenen loopt via de zorgverzekeringswet. Er geldt een standaard eigen risico van 385 Euro tenzij u een ander eigen risico hebt afgesproken. Verder zijn er geen andere kosten.

De kosten voor schriftelijke informatieverstrekking aan bedrijfsarts, verzekeringsarts of andere partij binnen de sociaalrechtelijke wetgeving bedraagt 100 Euro.

Een zorgvraag die niet wordt vergoed of wanneer u hulp wenst zonder tussenkomst van de zorgverzekeraar dan kan dat via het Onverzekerd Zorg Product (OZP), Hierbij geldt een tarief van 100 Euro per uur.

Het nakomen van de afspraken is een voorwaarde om tot een goede hulpverlening te komen. Indien het niet lukt om naar een afspraak te komen, ongeacht de reden, dient dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch of per e-mail te zijn doorgegeven. De kosten van het niet doorgeven van een gemiste afspraak bedragen 45 Euro. Hiervoor wordt een rekening thuisgestuurd.

 
 

 
 

Adres

 
 

PEP is gevestigd aan de
Lijnbaan 12
8011 AR Zwolle

telefoon: 06 - 25 41 38 90
e-mail: i.bosch@pep-zwolle.nl
internet: www.pep-zwolle.nl

PEP ligt op loopafstand van NS-station Zwolle, bushaltes en parkeergelegenheden.